Boblecruise med Bruvik i Ålesund m/omegn lørdag 10. juli 2021 kl. 15:00

Kjøp
  • kr 1 450,00 NOK
  • 1 Igjen

Lørdag 10. juli inviterer Vino Bar AS i samarbeid med Vest Restaurant og Cruise-Service AS til vinsmaking, god sushi og cruise ombord i flotte Bruvik. Båten er bygd i 1949 og er Norges fineste og best bevarte originale fjordabåt.

På billetten får du sushi fra Vest, musserende viner fra Vino Bar og et fantastisk seilas i området rundt Ålesund. Skipperen må ha frihet til å velge turmål i skjærgården utfra vær og vindforhold.

Cruiset starter med smaking av 5 musserende viner presentert av daglig leder i Vino Bar; vinekspert Øyvind Tveit, og til vinene blir det servert sushi fra Vest.

Ombordstigning senest kl. 15:00 fra kaia nedenfor Rutebilstasjon i Ålesund. Båten ankommer 15-30 min før avreise så vær tidlig ute! Varighet ca. 4 timer.

Det er også mulig med på- og avstigning i Langevåg for den som måtte ønske det. Gi i så fall beskjed. Båten går da fra Langevåg (Fyllingen Slipp, Fyllingsjøen 40) senest kl. 14:00 med retur ca. kl. 19:30.

Pris per person kr 1 450. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille billett. Alle tidligere vincruise har vært fullbooket. Båten er sertifisert til 153 personer, men med gjeldende avstandsregler er maks antall 50 på vincruise.

Salg av snacks og drikke om bord etter vinsmakingen og matserveringen.

Spørsmål? Ta kontakt med [email protected]