Vincruise Ålesund - Hjørundfjord, lørdag 28.05.2022

Kjøp
  • kr 1 390,00 NOK
  • 6 Igjen

Lørdag 28. mai vil sesongens første vincruise om bord i Bruvik gå til idylliske Trandal i Hjørundfjord. Båten er bygd i 1949 og er Norges fineste og best bevarte originale fjordabåt.

På billetten får du et fantastisk seilas til Hjørundfjord, smaking av 4 kvalitetsviner og servering av mat på land i Trandal (hjorteburger med saltbakt potet). På Trandal blir det et stopp på ca. 2 timer og salg av drikkevarer.

Cruiset starter med smaking av 4 viner presentert av sommelier Kjetil Blomvik. Det blir en musserende, en hvit og to røde viner.

Ombordstigning senest kl. 18:00 fra kaia nedenfor Rutebilstasjonen i Ålesund sentrum. Båten ankommer 15-30 min før avreise så vær tidlig ute. Varighet ca. 6 timer.

Det er også mulig med på- og avstigning i Langevåg for den som måtte ønske det. Gi i så fall beskjed. Båten går fra Langevåg (Fyllingen Slipp, Fyllingsjøen 40) senest kl. 17:00, med retur ca. kl 00:30.

Pris per person er kr 1 390. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille. Alle tidligere vincruise har vært fullbooket. Båten er sertifisert til 153 personer, men det selges kun 60 billetter til dette vincruiset.

Salg av snacks og drikke om bord etter vinsmakingen.

Skipperen må ha frihet til å velge turmål i fjordene og skjærgårdene utfra vær og vindforhold.

Ved spørsmål og booking: Ta kontakt med [email protected]