Vincruise med Bruvik fra Ålesund til Restaurant Sjøhuset, Finnøy Havstuer, fredag 17.09.2021- kl. 18

Kjøp
  • kr 1 400,00 NOK
  • 0 Igjen

Fredag 17. september inviterer Vino Bar AS i samarbeid med Restaurant Sjøhuset, Finnøy Havstuer, og Cruise-Service AS til vinsmaking, god mat og cruise med flotte Bruvik. Båten er bygd i 1949 og er Norges fineste og best bevarte originale fjordabåt.

På billetten får du god mat fra Restaurant Sjøhuset, vinsmaking fra Vino Bar og et fantastisk seilas til Finnøy Havstuer. Værforbehold..

Cruiset starter med smaking av 4 kvalitetsviner presentert av daglig leder i Vino Bar; vinekspert Øyvind Tveit. På Finnøy går vi på land og spiser en bedre middag hos Restaurant Sjøhuset.

Ombordstigning senest kl. 18:00 fra kaia nedenfor Rutebilstasjon i Ålesund. Båten ankommer 15-30 min før avreise så vær tidlig ute! Varighet ca. 5 timer.

Det er også mulig med på- og avstigning i Langevåg for den som måtte ønske det. Gi i så fall beskjed. Båten går da fra Langevåg (Fyllingen Slipp, Fyllingsjøen 40) senest kl. 17:00 med retur ca. kl. 23:30.

Pris per person kr 1 400. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille billett. Alle tidligere vincruise har vært fullbooket. Båten er sertifisert til 153 personer, men med gjeldende avstandsregler er maks antall 50 på vincruise.

Salg av snacks og drikke om bord.

Spørsmål? Ta kontakt med [email protected]